تولید قارچ دکمه ای یعنی تولید کمپوست بسیار سخت و هزینه بر به ماشین آلات و امکانات وسیعی می باشد. به همین علت بسیاری از تولید کنندگان قارچ دکمه ای کمپوست را بصورت آماده از شرکت های معتبر و بزرگ خریداری می کنند.و به این ترتیب هم خود را از خریداری کردن دستگاه و ماشین آلات بی نیاز می کنند و هم سخترین قسمت کار را بی نیاز از دستگاه و ماشین آلات و امکانات خاص است خود بر عهده می گیرند و به این ترتیب هم از کیفیت کمپوست خریداری شده مطمئن هستند و هم نیازمند سرمایه گذاری زیادی نیستند.
تولید کننده قارچ دکمه ای در این روش کمپوست آماده شده و ضد عفونی شده و بذر زده شده را داخل کیسه های در بسته در محل کار خودتحویل می گیرند و داخل محیط کشت خود جایگزین می کنند. شرایط لازم را محیا می سازند و در زمان مقرر قارچ را با کیفیت بالا برداشت می کنند معمولا می توان از یک کمپوست خوب می توان 3 تا 4 بار قارچ برداشت کرد. ضریب تبدیل کمپوست آماده با کیفیت خوب 20 درصد است به بیان بهتر یعنی اینکه به ازای هر یک تن کمپوست آماده که خریداری می کنید نزدیک به دیویست کیلو قارچ دکمه ای برداشت نمایید، قیمت تمام شده قارچ دکمه ای برای تولید کننده با لحاظ تمامی زمینه ها از هزینه کارگری، خرید کمپوست و ... به ازای هر کیلو 900 تا 950 تومان است به عبارت دیگر تولید هر کیلو قارچ دکمه ای با لحاظ تمامی هزینه ها برای تولید کننده 00 تا 950 تومان هزینه به همراه دارد. قیمت فروش عمده و فله و نقدی قارچ دکمه ای هم اکنون 1900 تا 2100 تومان می باشد که سود حدودا 1000 تومانی را به ازای هر کیلو در فروش عمده نصیب تولید کننده می کند و با در نظر گرفتن اینکه از هر ده متر تا 200 کیلو برداشت خواهیم داشت باز سود قابل توجیهی نصیب تولید کننده می کند.
از سوی دیگر قارچ دکمه ای در حالت خرده فروشی و دربسته های 200 گرمی هر کیلو 3000 تومان به فروش میرسد که متوسط سود 1800 تومان در هر کیلو را برای تولید کننده به همراه دارد به لحاظ بازار صادراتی هر کیلو قارچ دکمه ای در بسته بندی 200گرمی در کشور عراق 5000 تومان قیمت دارد همچنین در داخل کشور نیز علاوه بر مصرف عموم کارخانه های بسیاری اکنون در زمینه خشک کردن و یا کنسرو سازی قارچ فعالیت دارند که بازار ایده آلی را پیش روی این محصول قرار داده است به هر روی قارچ دکمه ای دارای اولویت هایی است که هم تولید آن در مقیاس کوچک و هم تولید آن در مقیاس بزرگ و صنعتی توجیه پذیر و دارای سود اوری مطمئن می باشد شما می توانید پاسخ سوالات خود را از طریق تماس با شماره تلفن دریافت نمایید.

تولید قارچ صدفی از جمله کارهایی است که می توان با حداقل امکانات انجام داد و نتیجه مناسب نیز گرفت بدون اینکه هزینه و یا وقت زیادی را صرف آن بکنید.
مواد اولیه قارچ صدفی عبارت است از یک ماده پوشالی (مانند کاه گندم، کلش برنجف خاک اره، تراشه چوب، ساقه نیشکر و غیره )بذر قارچ (اسپیان) و کیسه های پلاستیکی خیاری. در مورد نحوه کشت آن هم می توان به طور خلاصه گفت که بعد از ضد عفونی کردن ماده پوشالی که به اشکال مختلف انجام می پذیرد. بذر قارچ با درصد مشخص با آن مخلوط و داخل کیسه های خیاری ریخته می شود این کیسه ها را می توان به حالت آویزان از سقف و یا داخل قفسه قرارداد و یا حتی در کف زمین چید به هر روی معمولا در هر 40 روز می توان سه بار برداشت قارچ از یک بستر انجام داد و بطور میانگین می توان متوسط برداشت 10 قارچ از هر یک کیلو را در نظر گرفت.
شماره تماس:09132569497
12عددcd آموزش قارچ دكمه ای و صدفی |
 |
8000 تومان |
|